Förstoppning


Hej alla glada! Har tyvärr haft förstoppning de senaste dagarna, men nu är jag i full gång med bajsandet! Håll i hatten och simma lugnt alla kids där ute!
 baj

Förmiddagsbajseri

Bajs i stora lass!
Bajseri bajsera! Här kommer en fet jävel! Håll i hatten!

Kvällskorv

Hej!
Bajsade lite nyss, men glömde mobilen och råkade spola så tyvärr blev det ingen bild. Istället lägger vi upp en favorit i repris!
En riktig bamseladdning

Flerdagarsbajs

Hej! Blogg.se har krånglat, därför har jag inte kunnat förse er med mina ljuva korvar i några dagar. Här kommer en laddning!
KorvKorvKorvKorvKorv

VARNING!

Små kluttar
Så här kommer det se ut efter er i toaletten om ni inte tuggar maten ordentligt!

Bajskorvskalas

Bajjekojv
En härligt mysig klutteprutt!

Smetig eftermiddagsbajskorv

En slemmig bajskorv
La en smetig bajskorv förut, korvarna var lena och gled som sammet ur arslet på mig!
Puss!

Förmiddagsbajskorven

En förmiddagskorv
I förmiddags fick jag ur mig några kluttar!
Glöm nu för allt i världen inte bort att du genom kommentarsfunktionen kan få din egen korv uppladdad!

Bloglovinkorv

bloglovin

Aftonkorv

Kalas!
Dags för ännu en aftonkorv!
Sov gott och kommentera gärna! Glöm inte bort att ni kan få era egna korvar uppladdade! Det går att vara helt anonym, som jag själv har valt att vara för att slippa konsekvenser. Jag skulle förmodligen bli inlåst på psyk om jag gick ut med vem jag var. Men vem vet? Kanske är jag din granne, din lillebror eller kanske till och med din bästa vän?

Förmiddagsbajs

Plums!
Är hemma en snabbsväng så jag passade på att klämma ur mig en liten jävel. Blev inte mycket, med tanke på gårdagens urtömning, men alltid något!

Kvällskorven

God kväll!
Jag lade nyss en liten kvällskorv som jag tänkte att världen skulle få avnjuta innan jag går till sömns!
Kvällskorven

Första Korven

Här fick jag till en ordentlig laddning! Det är inte ofta jag bajsar såhär mycket på en och samma gång, men nu var jag riktigt nödig!  Glöm inte att kommentera och skicka gärna dina egna bajskorvar!    Puss
Här fick jag till en ordentlig laddning! Det är inte ofta jag bajsar såhär mycket på en och samma gång, men nu var jag riktigt nödig!  Glöm inte att kommentera och skicka gärna dina egna bajskorvar!

Puss

Dagens Bajskorv

Hej och hjärtligt välkomna till dagens bajskorv!
På den här bloggen kommer jag varje dag ladda upp bilder på mina bajskorvar. Du kommer att kunna kommentera, hylla och klaga på mina bajskorvar. Du kommer även att kunna få dina egna bajskorvar uppladdade på bloggen. Detta gör du genom att skicka en kommentar där du bifogar namn och en URL till din bajskorvsbild. Namn är inte obligatoriskt, men väljer du att vara anonym så vill jag helst veta vilken stad du kommer ifrån. Det blir då mer spännande för läsaren att kolla på bilderna så det inte bara blir en massa bajskorvar.

Vissa kommer antagligen tycka att detta är fjantigt, omoget och oseriöst, jag har full förståelse för det. Faktum är att jag är ganska omogen. Jag tycker det är kul med bajs, och tänkte att om jag fotograferar mitt eget bajs varje dag, där det ligger, redo för nedspolning i min inte allt för rena toalett, vilket många kanske tycker låter helt sjukt, så kan jag ju göra en s.k "bajskorvsblogg". Jag satte planen i verket och nu är jag i full gång med min bajskorvsblogg!

Titta och njut!

RSS 2.0